Biriyle çıkman için;

25 Ocak 2009 Pazar

Şen dul Goldie + bir dumur daha

Şööle bi geçmiş yazılarıma baktım da, ulen hep ilişkilerle ilgili hee. Hep aşk, sewgili, ilişkiler, hayata isyan.. İyi ki çok çok çok .... uzun zamandır kimseyle çıkmadım heee :D Daha doğrusu kimseye aşık bile olamadım. Aslında çok wahim bi durum gibi gelio bana. Çünkü yaşıtlarım hep birilerine aşık hep sarmaşık yaw :D

Bi de işin kötüsü en yakın arkadaşlarım teker teker ciddi oturaklı sewgililer bulmaya başladılar kendilerine. Mesela bunlardan bir tanesini "dışarıda neler oluyor" adlı postumda yazmıştım.

Dün de msnde çok çok eski arkadaşlarımdan biriyle konuşuodum. Kendisi İstanbul'da okuyor. O yüzden ancak tatillerde bayramlarda fln görüşebiloruz. Bu arada arkadaşımın cinsiyeti erkek :D
Neyse işte ben buna entrikaları anlatıorum işte dedikodu fln yapıorum, yeni hawadisleri weriorum, bu da dediki "bnm de bi hawadisim war goldie sıkı dur" Ahaaaa dedim sööle hemen çatlatma insanı. Dediki "sewgili yaptım". Şaşırdım tabi çünkü ilk çıktığı kız bu kız, eh arkadaşım da 21 yaşında olduğuna göre baya büyük bi hawadis bu.

Dedim anlat kimdir necidir nasıldır.. Anlattı işte facebooktan da baktırdı tipini de gördüm kızın. Kız tam bööle sessiz sakin uyumlu fln. Arkadaşın ew işlerini de yapıomuş, bulaşık yemek temizlik (kız damardan girmiş walla) Eh durum bööle olunca arkadaşa sordum, bööle hızlı ilerlediğinize göre sewdin sen bu kızı dedim, ciddi misin peki fln dedim. Dedi ki ciddiyim.

Aslına bakarsanız daha önceki yazımda da dediğim gibi çok sewindim onun adına ve bu tip şeyler bnm de aşka olan inancımı arttırıo. Ama gelin görün ki insan bilmem kaç yıllık dostlarının teker teker bööle ciddi ilişkilere girdiğini duyunca biraz korkuo. Yani kendimi gittikçe yalnız hissediorm. Sanki sonunda herkes çok güzel aşklar bulcak kendine ve ben yapayalnız kalcam gibi gelio.

Sence bööle mi olcak blog? Hayır benim kendime bi sewgili bulma ihtimalim de, Bill Gates'in iflas etme ihtimaliyle eşit. Sebep mi ne? Hemen sıralıyım sebepleri:

---Ewden dışarı çıkmıorum, miskinleştim
---Çıksam da kimle dışarı çıktığım belli, yeni insanlarla tanışmıorum
---Yeni ortamlara girmiorum
---Girsem de tipim berbat kilo aldım
---Kendime bakmıorum, bakasım gelmio
---Kendimi saldım
---Birileri benle sewgili olmak amacıyla görüşmek istediğinde fln bile gitmiorum çünkü içimden gelmio
---Beni seveni ben sewmiorum, bnm sewdiğim beni sewmio

Eeeeeeeeeeeeeee So what? Ewde kaldım.

Someone help me please, save me from this shit

2 yorum:

Lasombra dedi ki...

insanın içindeki en büyük paradoxlardan biri.

bizi seveni biz sevemiyoruz, sevdiğimiz de bizi sevmiyor?

o şit.

o halde ne yapıyoruz?
salsaaaaaa! kamon!

Goldie dedi ki...

salsa cha cha arribbaaa adelante :D salsayı da deniyim bari :D