Biriyle çıkman için;

1 Mart 2009 Pazar

Feedjit neşe kaynağım :D

Profilime taa çok önce Feedjit diye bişi eklemiştim. işte sizin profilinize girenlerin nasıl ne yolla girdiğini hangi şahirden girdiğini sölüo. mesela istanbuldan girilmiş. weya google'dan goldie yazmış ööle bulmuş girmiş.

Neese işte oraya hep bakarım we çok komik şeyler görürüm. arada bi bunları yazmaya karar werdim.

İlk olarak baya öncelerde yaptığım bi post wardı "sex and the city movie" fln diye. İşte o postu nerden de yapmışım. Ülkedeki bilimum bütün ergenlik çağı sapık gençleri google'da sexle ilgili şeyler aratırken bnm profilime o yazıma girmişler hahaha.

En komkleri de mesela şööle aratmalar yapmışlar google'da "insan haywan sex", "köpek insan sex".

Oha diorum size laaaaaa. oturup insan-haywan sex'i mi araştırıosunuz. püüüüüüü diorum size. ayıp yaw. insan olun biraz.

bi tane de aşkı memnuyla ilgili bişiler yazmıştım. onun sayesinde de bi sürü google'dan gelen olmuş tabi. ama yine çattt diye gözüme takılan bi aratma olmuş, şööle "aşkı memnuda sex" hahah yaw aşkı memnuda sex mi war allasen. bari kıwanç tatlıtuğ weya beren saat sex fln deseydin. en azından wirüs indirirdin bilgisayarına :D o inene kadar da tatmin olurdun heycanlanırdın. ya da belki şansına denk gelir de kıwanç beren adı altında tanınmamış insanların sex resimlerini videolarını indirirdin.

Bi tane de beni güldüren masum bi aratma war. Şööle "Çok yakışıklı ama beni sewmio" :D Wah yawruumm hep ööle oluo zaten bak yalnız diilsin.

Bi tane de bnm hislerimi paylaşan bi arkadaş aratma yapmış. şööle demiş "herşeyi salmak". Aynı ben :D ruh ikizim olsa gerek.

bi de tam olarak anlayamadığım bi aratma war. Eleman şööle yazmış google'a "kimlere obsession" hahahah :D ne demek istedin yaw. daha doorusu ne bulmayı umuosun :D onu çok merak ettim hakkaten.

Daha neler wardı da bunlar en son olanlar. Eskileri göremioruz. Daha bööle ilginç şeeler olursa paylaşıcam.

4 yorum:

Finduilas dedi ki...

çok tuhaf şeyler geliyo cidden ya :D mesela ben şimdi baktım biri ''saçımı bi daha boyasam yanar mı'' diye aratmış. :D tuhaf tuhaf

Goldie dedi ki...

:D:D haha ewt ewt çok garip ya. şimdi de denizli'den biri "denizli dul msn" diye aratmış :D niye dul istiosa :D

Finduilas dedi ki...

abinin fantezisi farklı. :D shfgjskz

SERAP dedi ki...

Güldüm ölmekten ! iyi yazı olmuş