Biriyle çıkman için;

15 Nisan 2009 Çarşamba

Arap saçı

Pekala şimdi bu arap saçını çözelim.

Şimdi üniversitenin ilk 2 senesinde (hazırlık we 1.sınıf) çok yakın olduğum bi kız arkım wardı. Sonra soğuduk fln neese işte aradan 2 sene geçti we bu yıl yine bi anda çok samimi olduk. bunun bi aşık olduğu çocuk wardı bizim sınıfta. bu yıl o kızla samimi olunca, heralde ayağımı sürdüm bereket getirdim, kaç senedir aşık olduğu çocukla çıkmaya başladılar.

Şimdi bu benim çok yakın olduğum kızın ismi kezban olsun, onun aşık olduğu çocuğun ismi hayrettin olsun. bi tane daha kahramanı war hikyenin bi erkek, birasdan anlatıcam, onun ismi de apo olsun.

Olaylar şööle gelişti. bnm geçen ay doğum günümdü, işte sınıftakilerle çıktık gece fln. biz kezbanla süslendik püslendik gittik. apo we hayrettin de wardı orda. apo da bizim sınıfta normal bi arkadaşımız, bi özelliği yoktu o güne kadar..

Neyse işte gittik mekana, bu hayrettin çok sarhoş accaip içmiş, biz biras geç gitmiştik de.. Neyse işte apo da içmiştir herhalde ama gayet iyiydi. sarhoş fln diil. bu apo bana bööle bi samimi haraketler yapıo fln yani şarkı sölüo benle işte bişiler bişiler. ondan sonra bi döndüm baktım hayrettin de kezbana nası yazılıyo. ama o abatmıştı. heralde sarhoşluğun da werdiği etki war. kıza şarkı sölüo fln. neese biz gitçez artık kezbanla, hayrettin kezbana yalwarıo gitme nolur bilmemne. nerdeyse aşkını ilan etçek. ben de apoya dedim gidioruz fln. biz kezbanla başka bi mekana gitçektik de, onu söledim. işte dedi sınıftakileri satabilirsem gelicem arıcam fln dedi. ii dedim ben de.

neyse çıktık gittik başka mekana kezbanla ben. bi kaç kız ark daha war da hiç karıştımıyım şimdi onları.

işte apo aradı beni, hayrettin çok kötü olmuş kusmuş fln, onu ewe bırkçakmış gelemicekmiş. ii dedim ne diim.

sonra ewe gittik biz kezbanla. o gece kazbanda kalcaktım da. apo aradı işte hayrettini bırkmış bilmemne, şimdi de sınftan bi arkın ewindeymiş. saat de 3 fln gece. hadi gelin muhabbet edek fln dedi. olur dedik biz de gittik işte. muhabbet sohpet. apo nası samimi dawranıo bana. bööle yazılıo gibi ama anlayamıorum da yazılıo mu yoksa bunun arkadaşlık anlayışı mı bu. ama okulda da hiç ööle diil.

neese sabah 7 gibi yattık hepimiz uyuduk ama biz kezbanla 9 gibi kalktık sessizce çıktık ewe geldik çünkü o ew çok soğuktu donduk :D

ondan sonra yattık kalktık fln derken apo aradı beni öğleden sonra. dedi gitmişsiniz fln. bilmem ne. neese o geceden önce we sonra bin defa aradı yani beni. hem de samimi haraketler fln işte.
ben de hazırda bekleyen bi tip hemen şıpsewdiyim aşık olurum. bööle hoşlanmaya başladım gibi bişi oldu.

pazartesi okula gittik işte ama okadar samimi olunmuo tabi okulda çünkü sürekli bi yerlere koşturuoruz, oturup muhabbet etçek wakit olmuo fln.

şimdi hikayenin dewamına geçmeden önce şunu da söliyim. ewt ben apodan hoşlanmaya başladım da, bunu hiçbi şekilde belli edemiorum. neden mi?

- aynı sınıftayız senelerdir we bana sadece ark gözüyle bakma olasılığı %90
-apo'nun bilmemkaç senedir çıktığı bi kız war, başka şehirde kız. zaten bu sebep uzak durmama
yeterli bi sebep olmakta.
-apo'nun bizim tahminimizce sınıftan bi kızla da arasında bişiler war. yani baya boynuz takıo
uzaktaki sewgilisine. Hatta bu arasında bişiler olan kzın da sewgilisi war çok uzun yıllardır
çıktığı.

Şimdi ben dışkapının mandalı gibi kalmıo muyum alla aşkına?

Neyse hikayenin dewamı çok kısa. Kezbanla hayrettin o geceden sonra daha da yakınlaşıolar we çıkmaya başlıolar. Apo ise bana pas wermio doğru düzgün umrunda diilmişim gibi yokmuşum gibi dawranıo gayet.

yani sonuç olarak ben kalakalmış insan, kezban sewgili yapmış insan, hayrettin mutlu, apo ise sewgilisi metresi fln derken beni takmayan hayatını mutlu mesut yaşayan insan.

Şimdi haftaya bi gezimiz war 3 gece sınıf gezisi. biz kezbanla planlar yapıduk bi sürü geziye gidince şunu yaparız bunu yaparız diye ama hayrettin we kezban konuşmuş anlaşmış geziye gitmiceklermiş.

Ekildim yani satıldım yani ben salağım.

Apo o geziye gelcek ama metresi de gelcek vs.

Bu geziye gitmeli miyim ben? Yani daha mı çok üzülürüm acaba? Yoksa kafam dağılır mı acaba?

Apodan wazgeçtim zaten. o kadar engel warken ben alakasız oluorum yani olmaz. Kaldı ki ben bööle bu yaştan sonra çarpık ilişkilerle uuraşamam. 2 senedir kimseyle çıkmıorum. aşık ola ola bööle birine de olmamam lazım bunca zaman sonra.

Ama hayallerim wardı tabi. Hayal kurunca bişi olmuo bi zararı yok nasılsa =)

4 yorum:

Finduilas dedi ki...

pf çok apti bi şeymiş o apo da... :D sinir oluyorum önce ümit verip sonra tırıs tırıs gidenlere...

gezi konusuna gelince hava değişikliği olsun diyorsan git, tabii ona karşı bi şey hissetmiyorsan hala.. öbür türlü eğlenmekten çok acı çekersin.

Goldie dedi ki...

ya ewet bıktım ümit werip kaçanlardan :D anlamıorum erkekleri.

sanırım haklısın. bu hafta bi ölçücem kendimi, hala bişiler warsa gitmicem.. thank you dude :D

Lasombra dedi ki...

bence illa ki gözün kayıcak onu aricaksın. ben senin yerinde olsam gitmezdim ve o gün sürekli acaba napıyolar şuanda diye düşünmemek için hemen kendi arkadaşlarımla bişeyler organize ederdim.

Goldie dedi ki...

ben de onu düşünüorum. hep gözüm onda olcak we o başkalarıyla oynaşırken iice kötü olcam.
çok üzülüorum ya.. gözlerim doluo hep..
tawsiyen için teşekkür ederim bebek =) inşallah güzel olur herşey